Ακολουθήστε μας στο facebook...

Κάνουμε πράξη την αγάπη μας για τα παιδιά

ΠαροχέςΦΥΛΑΞΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣH:


Το κεντρο μελετης προς διευκολυνση των εργαζομενων γονεων λειτουργει  και ως φυλαξη-δημιουργικη απασχοληση με πρωινο ωραριο(8:00-18:00)σε περιπτωσεις απεργιων,εκλογων,σχολικων εορτων(εξαιρουνται οι επισημες αργιες) κτλ..Καθως και κατα τη διαρκεια των Πασχαλινων, χριστουγεννιατικων και καλοκαιρινων διακοπων με ωραριο 8:00-16:00.Αφορα σε μαθητες σχολειου αποκλειστικα.Στη διαρκεια του παραπανω προγραμματος πραγματοποιουνται εκπαιδευτικες δραστηριοτητες με σκοπο τοσο την ψυχαγωγια οσο και τη μαθηση.


ΜΕΛΕΤΗ:


καθημερινή(Δευτέρα-Παρασκευή) μελέτη μαθητών απο εμπειρους κ ικανους  εκπαιδευτικους στα μαθήματα της επόμενης μέρας η' σε όποια έχει ανάγκη ο κάθε μαθητής. Χρησιμοποιούμε μεθόδους δοκιμασμένες στις οποίες ανταποκρίνονται οι μαθητές και αποφερουν αποτελέσματα.Υπάρχει επισης  και η δυνατότητα μεταφοράς του παιδιού απο το σχολειο στο κεντρο μας.

Η μελέτη μπορεί να γίνει και με την ώρα καθώς και τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών κατόπιν συννενοήσεως.


 


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ•  Ωράριο διευρυμένο  μέχρι και τις 20.00 κατάλληλο να καλύψει τις ανάγκες των εργαζόμενων γονέων. 

•  Παρέχουμε προαιρετική μεταφορά των παιδιών στο κέντρο μας από το σχολείο (η μεταφορά ισχύει μόνο για τα σχολεία της περιοχής του κέντρου μας)

• Φροντίζουμε για την σίτιση των παιδιών στο κέντρο μας.(το φαγητό παρέχεται από τους γονείς κατάλληλα συσκευασμένο).

Λειτουργούμε και τους καλοκαιρινούς μήνες ,μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς και τον Αύγουστο με στόχο να καλύψουμε τις ανάγκες των εργαζόμενων γονέων αλλά και για επαναλήψεις σε οποιαδήποτε σχολική ύλη.

Παρέχουμε απασχόληση σε μαθητές όταν είναι κλειστά τα σχολεία(Χριστούγεννα-Πάσχα-Καλοκαίρι-Εκλογές-απεργίες κ.α)εξαιρούνται οι επίσημες αργίες.

Στη διαρκεια του χειμερινου ωραριου (13:30-20:00) γινεται παραλλαβη φαγητου καθημερινα 8:00-9:00 στο κεντρο μας.