Ακολουθήστε μας στο facebook...

Κάνουμε πράξη την αγάπη μας για τα παιδιά

Παροχές

ΜΕΛΕΤΗ:


καθημερινή(Δευτέρα-Παρασκευή) μελέτη μαθητών απο εμπειρους κ ικανους  εκπαιδευτικους. Χρησιμοποιούμε μεθόδους δοκιμασμένες στις οποίες ανταποκρίνονται οι μαθητές και αποφερουν αποτελέσματα.Υπάρχει επισης  και η δυνατότητα μεταφοράς του παιδιού απο το σχολειο στο κεντρο μας.

Μελέτη σε όλα τα μαθήμτα της επόμενης μέρας η' σε όσα χρειάζεται ο κάθε μαθητής.Καθώς και επαναλήψεις για μεγαλύτερη κατανόηση της διδακταίας ύλης.

Καλοκαιρινά τμήματα μελέτης προετοιμασίας της επόμενης τάξης,επανάληψης της προηγούμενης καθώς και μελέτη μεταξεταστέων μαθητών.

Πρωινά τμήματα μελέτης όταν τα σχολεία είναι κλειστά.

Μελέτη με την ώρα ,το μήνα και την εβδομάδα.

Ολιγομελή τμήματα γυμνασιου για μελέτη της επόμενης ημέρας.


 


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ•  Ωράριο διευρυμένο  μέχρι και τις 19.00 κατάλληλο να καλύψει τις ανάγκες των εργαζόμενων γονέων. 

•  Παρέχουμε προαιρετική μεταφορά των παιδιών στο κέντρο μας από το σχολείο (η μεταφορά ισχύει μόνο για τα σχολεία της περιοχής του κέντρου μας)

• Φροντίζουμε για την σίτιση των παιδιών στο κέντρο μας.(το φαγητό παρέχεται από τους γονείς κατάλληλα συσκευασμένο).

Λειτουργούμε και τους καλοκαιρινούς μήνες ,μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς για επαναλήψεις  των τάξεων ,προετοιμασία των επόμενω,καθώς και μελέτη των μεταξεταστέων μαθητών.

Λειτουργόυμε με πρωινό ωράριο μελέτης  στους  μαθητές όταν είναι κλειστά τα σχολεία(Εκλογές-απεργίες κ.α)εξαιρούνται οι επίσημες αργίες.

Στη διαρκεια του χειμερινου ωραριου (13:30-19:00) γινεται παραλλαβη φαγητου καθημερινα 8:00-9:00 στο κεντρο μας.